marți, 30 august 2011

Movies - Part 4

Partea a IV-a
When in Rome - 2010 ( Amor la Roma)
Sinopsis:
Beth este o ambiţioasă tânără din New York, cu un program extrem de încărcat. Atunci când sora ei o anunţă că se mărită cu un italian pe care îl cunoscuse de doar două săptămâni, este destul de sceptică, dar lasă totul la o parte şi pleacă la Roma. De fapt, Beth abia aştepta să părăsească New Yorkul, fiind deziluzionată de tot ceea ce a avut parte până acum din punct de vedere sentimental şi este convinsă că viaţa nu îi va oferi niciodată o relaţie perfectă.
Domnişoară de onoare la nunta surorii ei, Beth se simte atrasă de jurnalistul Nick (Josh Duhamel), cavalerul de onoare. În ciuda eforturilor de a-l cuceri, seara se termină cu o mare dezamăgire pentru ea: îl vede pe Nick în compania unei italience focoase. Nervoasă, Beth declară război iubirii şi fură, în chip de sfidare a destinului, câteva monede din celebra fântână a dragostei din Roma.
Inexplicabil, toţi cei care aruncaseră acele monezi în acea fântână, sperând în îndeplinirea dorinţelor, se îndrăgostesc la nebunie de Beth. Prin urmare, femeia care credea că nu va întâlni niciodată dragostea, are parte de mai mult decât poate duce. Printre "pretendenţi" se numără un magnat din industria cârnaţilor - Al Russo (Danny DeVitto), un magician de stradă - Lance (Jon Heder), un pictor - Antonio (Will Arnett) şi un model încrezut - Gale (Dax Shepard). Aceştia o copleşesc cu daruri şi atenţia la care nu sperase niciodată. Pe toţi îi respinge fără să stea pe gânduri, însă adevăratele probleme apar atunci când Nick începe să îi facă şi el curte. Oare această dragoste este reală sau doar o consecinţă a gestului ei nesăbuit?
Trailer:
Imagini:

"Each one of you, has a desperate wish of love, that is never gonna come true."

E un fel de comedie romantica, care mie mi-a placut FOARTE mult. Probabil si faptul ca o ador pe Kristen Bell a contribuit la parerea mea despre film;) Doar ca sa stiti, fiecare film pe care in descriu eu aici vi-l recomand, pt ca scriu doar despre filmele care chiar mi-au placut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu